1 februari - 14h00 - 4 februari - 18h00

Tentoonstelling “Le Logis – Floréal, une cité en-visagée”

Laden Evenementen

Retour à l'agenda

Laatste dagen om ervan te genieten!

Vier fotografen die in de wijk Le Logis-Floréal wonen, zijn maandenlang op pad gegaan om hun buren te ontmoeten. Ze hebben portretten gemaakt van ongeveer honderd bewoners, variërend in leeftijd van 0 tot 103 jaar, met als achtergrond de huizen van Logis-Floréal. Deze nieuwe tentoonstelling wordt vergezeld van een publicatie.

fotos vanOlivia Droeshaut, Julien Pohl, Michel Gelinne en Géraldine Thomas + Project « Premiers pas derrière la porte » door Nicolas Andry

Dit boek en deze tentoonstelling zijn het resultaat van langdurig fotografisch werk in de tuinsteden. Gedurende drie jaar zijn verschillende projecten gestart waarbij fotografen en bewoners betrokken waren (fotowedstrijden, fotomarathons, tentoonstellingen, het uitgeven van een leporello…) om uiteindelijk te resulteren in de uitgave van het boek “Een stad in beeld: portretten van 0 tot 100 jaar” (160 blz).

Praktische informatie:

Station Watermael
Avenue des Taillis 2
1170 Watermaal-Bosvoorde
Toegang: bus 95 – halte Arcades of treinlijn S8 vanuit Brussel Zuid/Centraal/Noord – halte Watermaal

Geopend: op donderdag 01/02 en zondag 04/02 van 14 tot 18u en op vrijdag 02/02 van 14 tot 21u. Let op: de tentoonstelling is gesloten op zaterdag 03/02.

Met de steun van de Gemeente Watermaal-Bosvoorde
In het kader van het Photo Brussels Festival – The Month of Photography.